Nor Slep utveckling sedan 1983

Vi har sedan starten 1983 haft huvudfokus på att leverera kvalité enligt avtalad tid. Detta är viktigt för dig som kund då produkten vi levererar skall vara med och bidra till en ekonomisk utveckling i ditt företag. Våra produkter ska alltid vara tongivande när det gäller den teknologiska utvecklingen, därför är vi ofta först ute med nyheter. Samtidigt som vi har en kontinuerlig dialog tillsammans med våra kunder för att vidareutveckla våra produkter. I vår produktportfölj hittar du ett brett urval utav släpfordon och lastbilspåbyggnationer. Allt från dem vanligaste standard släpen till marknadens kanske dyraste specialanpassade dumperbilar, valet är ditt. Ditt önskemål kommer oavsett vilket få vår största uppmärksamhet. Vårt mål är långsiktig förvaltning utav sällskapets varumärken och profiler på marknaden. Bra produkter med hög servicegrad och pålitlighet hos våra kunder är några av våra viktigaste parametrar.

Vi producerar våra produkter i ledande fabriker i Europa.

All produktutveckling utgår helt och hållet ifrån vår anläggning i Sandefjord. Våra komponenter specificeras och beställs ifrån våra nordiska underleverantörer som säkrar den nordiska specifikationen, kompetens på eftermarknaden och inte minst har tillgängliga reservdelar. Detta innebär att kompletta produktritningar och dokumentation kommer från oss före produktionsstart. Vi har alltid ett komplett urval av reservdelar i våra reservdelslager i Växjö och Sandefjord. Lackeringen är efter NORSOK standard, detta är samma process som används i Nordsjön och i Oljeindustrin.

Vi på Nor Slep är mycket stolta över våra traditioner och produkter

Våra kunder upplever oss som mycket konkurrenskraftiga när det gäller kvalité, funktionalitet och totalkostnaden för produkten under dess levnadstid. Vi levererar snygga kvalitetsprodukter och god service på eftermarknaden. Detta eftersom du som kund skall vara nöjd med både produkten och service du förväntar dig både idag och i framtiden.

Nor Slep har funnits på den svenska marknaden sedan slutet av 80-talet

De populäraste produkterna i Sverige är våra lastväxlarsläp/kärror, semitipp trailers och dumpersläp/kärror. Vi kan även stoltsera med det välkända Trio släpet i vår produktportfölj. Dotterbolaget Nor Slep Svenska AB är generalimportör och ansvarar för hela den svenska marknaden.